Court1 Prästkragen

Court1 Prästkragen

I december 2021 öppnar vi portarna till Court1 Prästkragen i Lännersta (Prästkragens väg 54). Nackas nya mötesplats där vi ses på banan, i gymet, på co-work eller i restaurangen! Här kommer vi att bedriva all typ av padelverksamhet men med fokus på att alltid tillhandahålla prime time tider för medlemmar (fungerar fullt ut så fort Annexet har öppnat).

Padelbanor

2 centercourts
4 dubbelbanor
2 singelbanor
Alla med Mondo Supercourt XN

Sportklinik / Rehab

På Prästkragen har vi två behandlingsrum. Duktiga specialister hjälper dig med förebyggande träning, behandling av skador eller avslappnande massage.

Gym

Vi har 100 m² medlemsgym med ny utrustning från Techno Gym. Här kör ni uppvärmning, rehab eller uppbyggnad. Vi kommer att erbjuda specialanpassad träning med våra PT:s och fysioterapeuter.

Co-work

Nu gör vi arbetsdagen lättare och roligare. Med ett co-work membership får du tillgång till co-work yta, separata mötesrum och sociala utrymmen med mat, dryck och fika.

Restaurang

Restaurangen på Prästkragen blir en modern kvarterskrog med pizza i fokus.

På menyn finns också annan bra mat som acai smoothies, bowls och gröna juicer. Vi har ett litet men bra utbud av öl och vin. Här finns plats för familjemiddagar, after-padelhäng eller take away. Mat och dryck serveras från morgon till kväll.